image

Servicii seo de ultima generație si optimizarea siteurilor web

Dacă dorești ca site-ul tău să apara printre primele rezultate ale motoarelor de căutare în special google, care este baza traficului din întreaga lume, ai ajuns unde trebuie. De aici mă pot ocupa eu de site-ul tău, voi analiza site-ul să indentific toate problemele pe care le are, voi trimite sugestii către administratorii siteului, voi modifica codul care blokează traficul pe site-ul tău, voi adauga cuvinte cheie premium care vor face să atragă vizitatori noi, voi modifica titul și descrierea siteului tău dacă acestea nu sunt compatibile și nu aduc trafic. Voi rezolva toate problemele ce țin de SEO, voi ține în analize site-ul tău timp de 7 zile pentru a vedea dacă îmbunătățirile aduse dau rezultate. De reținut e că nu tot timpul analizele seo vor aduce rezultate bune. Dacă site-ul tău are un script vechi și nu mai este compatibil cu browserele, dispozitivele mobile moderne șansele ca site-ul tău să crească sunt nule în proporție de 70%.

Analiza site-ului tău și rezolvarea problemelor ori optimizarea completă a site-ului poate dura de la o zi până la 3 zile sau în funcție de cerințele pe care le aveti, garantarea succesului în mediul online nu este garantat 100% de nici o companie SEO. 

Despre plăți. 

Plata se face înainte de începerea lucrului, un comision 100$ ce reprezintă garanție și siguranță că munca depusa nu este degeaba. După analizarea completa a site-ului si identificarea problemelor se va putea face plata completă în funcție de problemele găsite. 

Prețuri SEO - începând de la 100$ până la 600$.  Returnarea banilor va fi posibilă doar dacă lucrările n-au început s-au dacă  au existat probleme aduse site-ului în urma modificărilor. Nu va fi posibilă o returnare completa a banilor dacă totul a fost îndeplinit cu succes s-au dacă optimizarea seo a fost finalizată cu succes.

Munca și efortul depus asupra site-ului tău trebuie oricum plătit. Garanția succesului este 50/50, rezolvarea problemelor pe care site-ul tău le deține este de 100%. Nici o altă firma SEO nu îți poate garanta succesul, totul trebuie sa fie organic și nimic artificial, dacă cineva îți promite succesul în câteva zile acesta te minte și poate să-ți trimită trafic artificial care este produs de roboți, iar google îți poate bloca site-ul definitiv și nu va mai aparea niciodată în rezultatele de căutare.

Rezultatele SEO se pot vedea după o perioadă lungă de timp, aproximativ de la 30 de zile până la 6 luni sau mai mult.  Google nu va trimite niciodată trafic instant, daca siteul tău va fi scanat de roboții google și rezultatele SEO vor fi bune în urma analizelor siteul tau abia atunci va fi promovat în rezultatele de căutare ale google, iar mai apoi va fi preluat și de restul motoarelor de căutare pentru indexare după care traficul pe site-ul tau va creste treptat. Nu plătiți firme care vă promit succesul în câteva zile că acesta nu există. Promovarea organică a unui site are nevoie de timp, de optimizarea tuturor paginilor principale pe care se va trimite trafic, de o bună navigare a site-ului și conținut de calitate medie pentru ca acesta să fie indexat și afișat în toate colțurile lumii.

Dacă dorești o analiză serioasă a siteului tău și rezolvarea problemelor atunci contactează-mă de pe pagina principală unde vei găsi toate datele de care ai nevoie pentru contact.